Kesäaika tuo aina muutoksia kokouksiin. Tässä muutama tärkeä tieto:

• Jumalanpalvelukset siirtyvät Lautamiehentie 9B:hen ajalle 10.6.–12.8., Pointissa olemme jälleen 19.8. alkaen

• Pyhäkoulut ovat tauolla 3.6. alkaen syyskuun alkuun.

• Aamurukoushetket ovat kesätauolla juhannuksesta alkaen. Aamurukous jälleen ti 7.8. alkaen aina tiistaista torstaihin klo 9-10 Lautamiehentiellä.

• Kesän aikana ei ole seurakuntailtoja, eikä myöskään tiistain ehtoollista. Ehtoollinen on joka kuun ensimmäinen sunnuntai.

• Juhannuksena meillä ei ole jumalanpalvelusta, koska silloin Keuruulla pidetään vuosittainen helluntaiherätyksen hengellinen kesäjuhla, Juhannuskonferenssi. Lisätietoa: Juhannuskonferenssi.fi

• Pastori Jari Vahtera on vuosilomalla 4.6.–8.7.2018. Seurakunnan puhelinnumero 045 2786 222 päivystää kuitenkin normaalisti.

Muistathan myös seurakuntaleirin! Ehdit ilmoittautua vielä 18.6. asti!

Tervetuloa kesäaikanakin tilaisuuksiin etsimään Jumalaa ja rakentumaan yhteisestä uskosta. Myös etsijät ja muut kiinnostuneet ovat tervetulleita!