Hei kaikki Hämeen ja Uudenmaan ystävät!

Nyt meillä on mahtava mahdollisuus saada aikaan jotain yhdessä. Kutsumme yhteiseen Innostu Taivaan Isän hommista -päivään kaikkia Uudenmaan ja Hämeen upeita ihmisiä. Tämä yhteinen satsauksemme tuo yhteen niin koulutyössä, diakoniassa kuin evankelioinnissa mukana olevat eri seurakunnista. Saamme vinkkejä seurakunnan ulkopuolelle suuntautuvasta toiminnasta ja viemme innostuksen mukanamme omille alueillemme. Tehdään tämä yhdessä. Odotamme satojen ottavan tämän haasteen vastaan.

Liitteenä olevasta mainoksesta saat jotakin vinkkiä päivästä, mutta tulemalla paikan päälle asia avautuu sinulle kokonaisuudessaan. Olet arvokas ja odotamme näkevämme juuri sinut ja ystäväsi Hyvinkäällä 8.9. klo 10 alkaen. Pidä asiaa esillä seurakunnassasi ja Tervetuloa isolla porukalla mukaan!

Yhteistyössä
Hyvä Sanoma ry:n evankeliointi, diakonia ja koulutyö sekä Hyvinkään helluntaiseurakunta