Minä olen rakkaani oma

Ladattavissa e-kirjana: messiaanisen juutalaisen elämänpituinen uskonseikkailu Jumalan ihmeellisessä johdatuksessa! 

 

http://www.estherkorson.com/wp-content/uploads/2011/07/cover1.gif

 

Kirjailija Esther Korson itse kertoo kirjasta näin:

"'Minä olen rakkaani oma', painettu Jerusalemissa, on aikakirja tosielämässä eletystä uskon seikkailusta. Kirjoittaja on Jeesukseen (Jeshuaan, Jeesuksen heprealainen nimi) uskova juutalainen. Hän on asunut Israelissa vuodesta 1976 saakka. Koska kirja on runsaasti voideltu Jumalan rakkaudella, se on saatavilla lahjana - olisihan mahdotonta määritellä hintaa Hänen rakkaudelleen! Ensimmäistä kertaa kirja on saatavilla verkossa. Painettua kirjaa on jaettu yli 50 000 kappaletta ja se on käännetty kuudelle kielelle.

Kun luet tätä kirjaa, saakoon Herra antaa sinulle runsain määrin rakkauttaan...

"The Voice of My Beloved: A Handbook on Obedience" (luettavissa vain englanniksi) on jatko-osa alkuperäiseen kirjaan. Se on yritys vastata säännöllisesti esitettyyn kysymykseen: "Mutta kuinka sinä kuulet Herran äänen?"  Kirjassa annetaan monia esimerkkejä kuuliaisuudesta ja Jumalan uskollisuudesta, sekä joitakin käytännön neuvoja, kuinka syventää suhdettasi Herraan.

Alkuperäisen englanninkielisen kirjan ensimmäinen painos on painettu Jerusalemissa vuonna 1985 ja sen jälkeen siitä on otettu useita painoksia. Saksaksi se ilmestyi v. 1986. E-kirjana se on luettavissa myös espanjaksi, hollanniksi, hepreaksi ja suomeksi.

Suomenkielinen kirja löytyy tästä linkistä:

http://www.estherkorson.com/?page_id=47