Missiona Elämä jatkuu...

Missiomme päättyi virallisesti sunnuntaina 8.12. evankelista Marko Selkomaan vierailuun. Onnistuneen mission jälkeen on hyvä muistaa edelleen rukouksin kylvettyä sanaa. Missiona Elämä jatkuu - se ei ole vain kampanja, joka kestää muutamia viikkoja, vaan se on Elämän Sanan esillä pitämistä jatkuvasti seurakuntaelämässä ja yksityiselämässäkin. Nämä missiosivut jäävät paikalleen ainakin joksikin aikaa, joten voit vielä lukea uskoontulokertomuksia ja muita artikkeleita täältä.

Jumalan missio on ikuinen elämä jokaiselle luomalleen ihmiselle! Jeesus sanoi: "Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän" (Joh. 10:10). Uskon kautta Häneen me saamme omistaa tuon elämän, joka on jo täällä maan päällä puhtaan ilon täyteinen, ja jatkuu ikuisesti. Miljoonat ja miljoonat ovat tämän saaneet kokea ja se on tarjolla aivan jokaiselle.

Missiona Elämä 2013 piti sisällään kuusi koko kylän tapahtumaa syyskauden aikana. Jokaiseen kotiin Pakkalassa, Kartanonkoskella, Ylästössä ja Tammistossa jaettiin Hyvä Sanoma -lehti, joka sisältää paikallisia juttuja ja haastatteluita.