9.8.2016 6.00

Musiikki jumalanpalvelus POINTISSA

Kikkis Mikkola on pirteä laulaja ja lauluntekijä, gospelmuusikko Joensuusta. Kikkiksen missio on välittää kitara-nainen yhdistelmän kanssa toivoa ja iloa Jeesuksessa. Kappaleiden välissä hän tapaa jutella elämänläheisesti elämästä Jumalan kanssa.  Kikkis on keikkaillut kitaransa kanssa ympäri Suomea vuodesta 2007, jolloin hän levytti ensimmäisen levynsä ”Toivoa on”. Sittemmin hän on levyttänyt vuonna 2009 ”Tervetuloa kotiin” ja  vuonna 2011 ”Tuohon kaupunkiin”. Muutaman vuoden työn ja opintojen tähden hiljaisemman vuoden jälkeen Kikkis julkaisi uuden sinkkunsa huhtikuussa 2016, joka löytyy vaikkapa youtubesta esimerkiksi sanoilla ”Kikkis - Vaikka ois mielesi musta”, jonka noteerasi mm. Radio Dei ja TV7.

Vantaan Kotikirkon musiikki jumalanpalvelus POINTISSA Hagelstamintie 1. 28.8. klo 15:00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa.