Vantaan kotikirkon vanhimmisto tiedottaa!

Olemme vanhimmistona päättäneet reagoida Korona-virus pandemian aiheuttamaan tilanteeseen ja haluamme noudattaa Suomen hallituksen sekä THL:n esittämää ohjeistusta yleisötilaisuuksien osalta. Maaliskuun jäljellä olevat sunnuntain jumalanpalvelukset perutaan ja tilannetta arvioidaan uudelleen kuun lopulla. Haluamme näin osaltamme olla ennaltaehkäisemässä koronaviruksen räjähdysmäistä leviämistä ja osoittamassa lähimmäisen rakkautta, suojellen seurakuntamme riskiryhmään kuuluvia jäseniä.

Aamurukoukset ja tiistain sanan ja rukouksen illat jatkuvat normaaliin tapaan Lautamiehentie 9:ssä ja tiistain tilaisuus pyritään myös lähettämään suorana facebook-livelähetyksenä. Kaikkia tilaisuuksiin osallistujia kehotetaan arvioimaan oma terveydentilansa ennen kokoukseen tulemista, huolehtimaan riittävästä hygieniasta ja välttämään kättelyä.

Vaikka tilanne saattaa tuntua pelottavalta ja tilanne aiheuttaa epävarmuutta tulevaisuudesta, me voimme kuitenkin turvautua Kaikkivaltiaan Jumalan huolenpitoon ja yhdestä sydämestä nostaa rukouksemme seurakuntana, koko suomen ja seurakunnan puolesta.

Älkää olko mistään huolissanne, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukoillen ja anoen kiitoksen kanssa Jumalan tietoon, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa. Fil. 4:6—7

Teitä kaikkia rakkaudella siunaten

vanhimmisto