Vanhimmiston tiedote 16.3.2020

Uusien tietojen valossa, olemme vanhimmistona päättäneet laittaa viikollakin tapahtuvat tilaisuudet tauolle 13.4. saakka. Tulemme kuitenkin arvioimaan tilannetta maaliskuun lopulla ja informoimaan seurakuntaa mahdollisista muutoksista. Näin tahdomme vanhimmistona ennen kaikkea varjella meidän seurakuntalaisiamme sairastumiselta ja osaltamme ehkäistä epidemian leviämistä. Haluamme myös kunnioittaa esivallan antamaa ohjeistusta. Pastorimme Jani on kuitenkin tavoitettavissa normaaliin tapaan; puhelimitse, WhatsAppissa ja Skypessä.

Tässä tilanteessa rohkaisemme kaikkia meidän seurakuntamme jäseniä rukoilemaan Suomen puolesta ja seurakunnan jäsenten puolesta. Tahdomme myös rohkaista meitä kaikkia siitä, että Jeesus on edelleen kaiken yläpuolella ja seurakunta on Hänen suojeluksensa alla;

Jumala on alistanut kaiken hänen valtaansa ja asettanut hänet kaiken yläpuolelle seurakuntansa pääksi. Seurakunta on Kristuksen ruumis ja hänen täyteytensä, hänen, joka kaiken kaikessa täyttää. Ef. 1:22—23

Vaikka jäämme nyt tauolle tilaisuuksien osalta, voimme kokea edelleen yhteyttä toisiimme muilla tavoin. Ollaan rohkeasti yhteydessä toisiimme esimerkiksi puhelimen välityksellä. Jos tiedossa on niitä, jotka eivät ole sosiaalisen median tai WhatsApp ryhmämme jäseniä, niin pidetään myös heihin yhteyttä.

Tällaisenakin aikana voimme katsoa rohkeasti tulevaisuuteen, luottaen Kaikkivaltiaan Jumalan apuun. Meidän tulee kantaa kuitenkin myös oma vastuumme ja huomioida seurakuntamme taloudellinen tilanne. Vaikka toiminta on tauolla, juoksevat kulut normaaliin tapaan. Rohkaisemme jokaista meistä kantamaan seurakuntaa myös taloudellisella tuella. Ohessa seurakunnan tilinumero ja viite, jolla voitte antaa rahalahjanne seurakunnan kulujen kattamiseen.

FI63 1400 3000 1119 53 / BIC: NDEAFIHH

Viitteet: 4569

Lopuksi vielä, meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen sanat tähän tilanteeseen;

”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani – sen minä annan teille. En minä anna teille niin kuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko levoton älköönkä pelätkö” Joh. 14:27

Pastorinne Jani.