Jumalan armoa ja rauhaa kaikille!

Kuten varmasti kaikki olette tietoisia, on seurakuntamme tilaisuuksissa tapahtunut altistumisia koronavirukselle. Altistumiset ovat olleet mahdollisia 15.–17.11. välisenä aikana pidetyissä tilaisuuksissa. Mikäli olet osallistunut kyseisinä päivinä järjestettyihin tilaisuuksiin, on mahdollista, että olet altistunut koronalle. Vantaan tartuntatauti- ja hygieniayksikkö on ollut yhteydessä niihin, joiden katsotaan olleen lähikontaktissa kyseisissä tilaisuuksissa ja altistuneen infektiolle. Heidät on nyt asetettu karanteeniin. Kuitenkin mikäli sinulla esiintyy oireita (kuume, yskä, kurkkukipu, lihassäryt) tai vatsaoireita (vatsakipu, ripuli), kannattaa käydä COVID-19-näytteenottossa. Lisätietoa näytteenotosta ja muusta koronaan liittyvästä löydät Vantaan kaupungin verkkosivuilta.

Linkki Vantaan kaupungin sivuille

Seurakunnan tilaisuudet
Vanhimmisto on päättänyt 24.11. pitämässään palaverissa, että seurakunnan tilaisuudet Lautamiehentiellä ja Pointissa on hyvä keskeyttää vuoden loppuun saakka, jotta voisimme osaltamme olla ehkäisemässä taudin leviämistä Vantaan alueella ja seurakunnassamme. Vanhimmisto tulee arvioimaan tilannetta joulukuun lopulla tilaisuuksien uudelleen käynnistämisestä keväällä 2021 ja informoi hyvissä ajoin seurakuntalaisia.

Live-lähetykset 29.11. alkaen
Seurakunnan tilaisuudet alkavat Youtube-kanavalla live-lähetyksinä su 29.11. alkaen. Sunnuntain Jumalanpalvelusten uusi alkamisaika on kello 11:00 ja muiden tilaisuuksien aikataulu pysyy ennallaan.

• Sunnuntai klo 11 Jumalanpalvelus
  • Tiistai klo 18 Rukouksen ilta
  • Keskiviikko klo 09 Aamurukoushetki
  • Torstai klo 09 Aamurukoushetki
  • Joulukuun 21.—27. välisenä aikana, pidämme tauon lähetyksissä ja hiljennymme viettämään Vapahta-jamme syntymäjuhlaa.

Talous
    Tämä aika koettelee meitä seurakuntana myös taloudellisesti ja nyt kun tilaisuuksissa kerätyt vapaaehtoiset rahalahjat jäävät pois, tahdomme rohkaista meistä jokaista kantamaan taloudellista vastuuta seurakunnasta tilisiirtojen kautta. Voitte käyttää alla olevia tilitietoja. Kiitos lahjoituksista!

Tilinumero: FI63 1400 3000 1119 53 / BIC: NDEAFIHH
    Viite: 4569

Vaikka nyt olemmekin jälleen tilanteessa, joka koettelee seurakuntaa monin eri tavoin, on elämämme täysin Jumalan käsissä. Jeesus Kristus on meidän seurakuntamme pää, jonka puoleen saamme kääntyä kaikissa tilanteissa ja luottaa Hänen johdatukseensa ja apuunsa. Hän on Sanansa kautta luvannut olla meidän kanssamme jokaisessa elämämme hetkessä ja kaikkein pimeimmissäkin laaksoissa, Hän johtakoon meitä tiellä eteenpäin. Rukoillaan jatkuvasti kaikkien seurakuntamme jäsenten puolesta!

Teitä kaikkia siunaten!
    Jani, Antti, Seppo ja Markku

Älä pelkää, sillä minä olen kanssasi. Älä pälyile ympärillesi, sillä minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä. —Jes. 41:9—