toiminta

Aloitimme säännölliset rukousillat syksyllä 2002 alueella olevan Riihipellon päiväkodin tiloissa. Samalla aloitimme noin kerran kuukaudessa perjantaisin "Evankeliumi ja musiikki" -illat. Vuoden 2003 alusta aloitimme "Pakkalan Perjantai Pointissa" -illat, jotka olivat varsin odotettuja tapahtumia. Samana vuonna Helsingin Saalem-seurakunta näki hyväksi alkaa tukea tätä työtä. Vuoden 2004 syksystä siirryimme kerhohuoneeseen Lautamiehentielle, joka on yhä käytössämme. Samoin kokoonnumme edelleen Pointissa joka sunnuntai klo 16  jumalanpalvelukseen.

Koimme suuren vastoinkäymisen vuoden 2007 lokakuussa, kun tulipalo riehui tiloissamme. Palon syttymissyy oli epäselvä ja se ajoi meidät yhteiseen rukoukseen. Jumala teki ihmeiden sarjan. Seurakuntaväki lahjoitti tavaraa eri tarpeisiin: parkettimateriaalit lattian kunnostukseen, hienot verhot tulivat lahjoituksena Mongoliasta. Ikävä vastoinkäyminen yhdisti meidät ja saimme uskon ja rohkeuden laajentaa toimintaamme. Vuonna 2007 perustimme oman yhdistyksen nimeltään Keski-Vantaan kristityt ry.

Ilahduttavaa on todeta, että alueen asukkaat ja sen kristityt perheet ovat ilolla tervehtineet toimintaamme. Merkittävä asia on ollut yhteistyö alueen muiden toimijoiden kanssa, kuten mm. Vantaan kaupungin nuorisotoimen kanssa järjestetyt  nuorten Wintti-illat. Vuonna 2011 perustimme Vantaan Kotikirkko –nimisen seurakunnan ja haluamme palvella kaikkia alueen asukkaita sekä antaa hengellisen kodin sitä tarvitseville.

Rukouksemme on, että hengellinen hyvinvointi ja Taivaallisen Isän antama ilo tulisi todellisuudeksi kaikille vantaalaisille!