Rukousviikko 21.-26.1.2019

Rukousillat joka ilta klo 18 21.-26.1.2019 Lautamiehentie 9:ssä. Sillä viikolla ei ole aamurukouskokouksia.

Operaatio Joulun Lapsen pakkausjuhla la 10.11. klo 13–16, pakettien siunaaminen matkaan su 18.11.

Joulu on antamisen juhla ja kallein lahja on jo annettu meille Jeesuksessa Kristuksessa. Voimme siunata joululahjalla köyhyydessä eläviä lapsia Moldovassa ja Romaniassa osallistumalla Operaatio Joulun Lapseen. Sen tehtävänä on osoittaa Jumalan rakkautta konkreettisella tavalla ja yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa kertoa heille ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta. https://joulunlapsi.fi

AIKATAULU

• Kenkälaatikkoaihioita ja ohjeita saa seurakunnan tilaisuuksista 10.10.–13.11.2018.
  • Pakkausjuhla lauantaina 10.11. klo 13–16 Lautamiehentie 9:ssä. Näe koskettava jouluevankeliumiesitys! Pakataan yhdessä joulupaketteja, joten tuo mukanasi lahjatavaroita. Tarjolla pientä naposteltavaa. Sopii kaikenikäisille!
  • Siunaussunnuntai 18.11.2018. Kenkälaatikoiden viimeinen palautuspäivä. Kenkälaatikot siunataan matkaan seurakunnan jumalanpalveluksessa.
  • Ohjeet lahjojen tekemiseen täällä: https://www.joulunlapsi.fi/pakkaa

Valokulkue Illenpuistossa pyhäinpäivän aattona 2.11. klo 18

Kierrämme kulkueena Kartanonkosken alueen laulaen Jippii-lauluja. Kulkue starttaa Illenpuistosta ja palaa samaan paikkaan, jossa pidämme lopuksi hartauden. Pientä tarjoilua kaikille!

Mukana Jippii-kuoro!

Ota mukaan oma kynttilälyhty tai valo!

Yhteyspäivä lauantaina 13.10. klo 12-16

Tervetuloa viettämään leppoisa iltapäivä yhteisten asioiden ja rukouksen pariin! Tarjolla lisäksi hyvää syötävää kuulumisten vaihdon lomassa. Yhteyspäivässä on tärkeää infoa seurakuntalaisille ja erityisesti kaikille vapaaehtoisille vastuunkantajille. TERVETULOA!

Lautamiehentie 9, klo 12-16

JUMALA ON. – Reinhard Bonnke ja Gary Wilkerson 7.10.2018 Helsingin jäähallilla

Jumala on. -tapahtuman tilaisuudet ovat sunnuntaina 7.10. Helsingin jäähallilla klo 15 ja klo 18. Pääpuhujina ovat Afrikan apostolina tunnettu Reinhard Bonnke sekä Gary ”Davidin poika” Wilkerson, lisäksi tilaisuuksissa on rukousta ja musiikkia. Ensimmäiset 7000 mahtuvat sisään. Tapahtuma on ilmainen.

Tapahtuman järjestää Helsingin Saalem-seurakunta. Lue lisää Saalemin omilta nettisivuilta: https://saalem.fi/jumala-on/

”Taivaan Isän hommissa” -päivä Hyvinkäällä 8.9. – koulutyön, diakonian ja evankelioinnin päivä

Hei kaikki Hämeen ja Uudenmaan ystävät!

Nyt meillä on mahtava mahdollisuus saada aikaan jotain yhdessä. Kutsumme yhteiseen Innostu Taivaan Isän hommista -päivään kaikkia Uudenmaan ja Hämeen upeita ihmisiä. Tämä yhteinen satsauksemme tuo yhteen niin koulutyössä, diakoniassa kuin evankelioinnissa mukana olevat eri seurakunnista. Saamme vinkkejä seurakunnan ulkopuolelle suuntautuvasta toiminnasta ja viemme innostuksen mukanamme omille alueillemme. Tehdään tämä yhdessä. Odotamme satojen ottavan tämän haasteen vastaan.

Liitteenä olevasta mainoksesta saat jotakin vinkkiä päivästä, mutta tulemalla paikan päälle asia avautuu sinulle kokonaisuudessaan. Olet arvokas ja odotamme näkevämme juuri sinut ja ystäväsi Hyvinkäällä 8.9. klo 10 alkaen. Pidä asiaa esillä seurakunnassasi ja Tervetuloa isolla porukalla mukaan!

Yhteistyössä
Hyvä Sanoma ry:n evankeliointi, diakonia ja koulutyö sekä Hyvinkään helluntaiseurakunta

Kesäajan tilaisuudet ja muutokset

Kesäaika tuo aina muutoksia kokouksiin. Tässä muutama tärkeä tieto:

• Jumalanpalvelukset siirtyvät Lautamiehentie 9B:hen ajalle 10.6.–12.8., Pointissa olemme jälleen 19.8. alkaen

• Pyhäkoulut ovat tauolla 3.6. alkaen syyskuun alkuun.

• Aamurukoushetket ovat kesätauolla juhannuksesta alkaen. Aamurukous jälleen ti 7.8. alkaen aina tiistaista torstaihin klo 9-10 Lautamiehentiellä.

• Kesän aikana ei ole seurakuntailtoja, eikä myöskään tiistain ehtoollista. Ehtoollinen on joka kuun ensimmäinen sunnuntai.

• Juhannuksena meillä ei ole jumalanpalvelusta, koska silloin Keuruulla pidetään vuosittainen helluntaiherätyksen hengellinen kesäjuhla, Juhannuskonferenssi. Lisätietoa: Juhannuskonferenssi.fi

• Pastori Jari Vahtera on vuosilomalla 4.6.–8.7.2018. Seurakunnan puhelinnumero 045 2786 222 päivystää kuitenkin normaalisti.

Muistathan myös seurakuntaleirin! Ehdit ilmoittautua vielä 18.6. asti!

Tervetuloa kesäaikanakin tilaisuuksiin etsimään Jumalaa ja rakentumaan yhteisestä uskosta. Myös etsijät ja muut kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Koko perheen vappu Senaatintorilla – Jeesus-marssi täyttää 25 vuotta!

Kristittyjen yhteinen Koko perheen vappu –tapahtuma ja Jeesus-marssi kokoavat tuhansia ihmisiä ympäri pääkaupunkiseutua Senaatintorille vappupäivänä 1.5.
Varmistetaan yhdessä, että 25 vuotta täyttävä Jeesus-marssi saa ennätysmäärän marssijoita!

Esiintymässä ovat Jippu, Hosanna ylistysryhmä ja suuri lasten Jippii-kuoro. Torilla on paljon kivaa lapsille, kuten lentosimulaattoreita, ilmaiset pomppulinnat ja aasiratsastusta.
Tapahtumassa voi tutustua kristillisten yhteisöjen ja yritysten toimintaan, nauttia vappuiset torikahvit ja tai vierailla rukousteltassa.

Tapahtuman nettisivut löytyvät täältä: www.kokoperheenvappu.fi
Facebookista löytyy oma sivu tapahtumalle: https://www.facebook.com/events/2090830937850519/