Israel-päivä: SYYSJUHLAT su 20.10. klo 13–17

Tervetuloa juutalaisten syysjuhlien teemojen äärelle! Syysjuhlat on annettu Raamatussa Israelin kansalle, mutta niiden välittämä sanoma on meille kaikille äärettömän rikas. Puhujavieraana on John Remes, juontamassa Jari Vahtera ja musiikista vastaa Alida ja Markku. Tilaisuudessa voit ostaa Helsingin juutalaisen koulun tekemiä kalentereita vuodelle 5780. Kahvio on maksullinen ja sen tuotto menee lähetystyölle. Tilaisuus on Lautamiehentie 9 B:ssä.

Klo 13–14 Raamattutunti

Kahvio ja tuotemyynti

Klo 15–17 Jumalanpalvelus

Tervetuloa!

Vantaa rukoilee la 7.9. Minttukirkossa klo 13–17

Vantaa rukoilee lauantaina 7.9. klo 13–17
Vantaa rukoilee -tapahtumassa pastori Annamari Brandão johdattaa pohtimaan, voimmeko löytää ilon ja innon rukoukseen ja paastoon. Entä voimmeko vaikuttaa kaupunkimme ja kansamme tilanteeseen, jos rukoilemme ja paastoamme? Saamme myös ohjeita paaston käytännön toteutukseen sekä kuulemme Brasiliassa tapahtuneesta hengellisen tilanteen muutoksesta.

Saamme tapahtumassa myös siunata Veera ja Daniel Hugia, jotka kertovat Vantaan Kivistössä aloittamastaan seurakunnan istutustyöstä.
Osoite: Vantaan Minttukirkko, Minttutie 20 (Tikkurila).

Pyhäkoulu alkaa 8.9.

Pyhäkoulu pidetään ensimmäisen kerran su 8.9. ja siitä eteenpäin joka toinen sunnuntai. Syyskauden päivämäärät ovat: 8.9., 22.9., 6.10., 20.10., 3.11., 17.11., 1.12., 15.12.

Tervetuloa!

Kesäaikatauluja

Kaikki tilaisuudet ovat Lautamiehentiellä kesällä ajalla 3.6.–11.8. Aamurukouskokoukset ovat kesätauolla juhannuksesta heinäkuun loppuun saakka. Pastori Jari Vahteran kesäloma on 24.6.–28.7. Tuolloin ei ole pastoripäivystystä.

Pääsiäisjuhlat Pointissa 20.–21.4.

Neljä kokousta, joissa puhujana Ilpo Jokimäki, juontajana Jari Vahtera ja musiikissa Taivastie. Kokoukset lauantaina klo 15 ja 17 sekä sunnuntaina klo 13 ja 15.

Pitkäperjantaina nautimme ehtoollista Lautamiehentiellä klo 18.

Tervetuloa tilaisuuksiin!

Pyhä Henki ja armolahjat – teemasunnuntai 10.3. Pointissa

Sunnuntaina 10.3. Pointissa on kaksi tilaisuutta peräkkäin, joissa puhujavieraana Oiva Salli. Teemana on Pyhä Henki ja armolahjat. Ensimmäinen tilaisuus alkaa klo 13 ja klo 15 jatkamme jumalanpalveluksella. Välissä on kahvit. Tilaisuudet juontaa Jari Vahtera ja musiikissa palvelee Hadassa. Tervetuloa!