Pyhäkoulu alkaa 8.9.

Pyhäkoulu pidetään ensimmäisen kerran su 8.9. ja siitä eteenpäin joka toinen sunnuntai. Syyskauden päivämäärät ovat: 8.9., 22.9., 6.10., 20.10., 3.11., 17.11., 1.12., 15.12.

Tervetuloa!

Kesäaikatauluja

Kaikki tilaisuudet ovat Lautamiehentiellä kesällä ajalla 3.6.–11.8. Aamurukouskokoukset ovat kesätauolla juhannuksesta heinäkuun loppuun saakka. Pastori Jari Vahteran kesäloma on 24.6.–28.7. Tuolloin ei ole pastoripäivystystä.

Pääsiäisjuhlat Pointissa 20.–21.4.

Neljä kokousta, joissa puhujana Ilpo Jokimäki, juontajana Jari Vahtera ja musiikissa Taivastie. Kokoukset lauantaina klo 15 ja 17 sekä sunnuntaina klo 13 ja 15.

Pitkäperjantaina nautimme ehtoollista Lautamiehentiellä klo 18.

Tervetuloa tilaisuuksiin!

Pyhä Henki ja armolahjat – teemasunnuntai 10.3. Pointissa

Sunnuntaina 10.3. Pointissa on kaksi tilaisuutta peräkkäin, joissa puhujavieraana Oiva Salli. Teemana on Pyhä Henki ja armolahjat. Ensimmäinen tilaisuus alkaa klo 13 ja klo 15 jatkamme jumalanpalveluksella. Välissä on kahvit. Tilaisuudet juontaa Jari Vahtera ja musiikissa palvelee Hadassa. Tervetuloa!

RUKOUSVIIKKO 21.1.–26.1.

Vantaan Kotikirkossa rukoillaan viikolla 4 joka ilta, maanantaista lauantaihin klo 18. Tule etsimään Jumalan kasvoja, yhteisessä rukouksessa on voima!

Operaatio Joulun Lapsen pakkausjuhla la 10.11. klo 13–16, pakettien siunaaminen matkaan su 18.11.

Joulu on antamisen juhla ja kallein lahja on jo annettu meille Jeesuksessa Kristuksessa. Voimme siunata joululahjalla köyhyydessä eläviä lapsia Moldovassa ja Romaniassa osallistumalla Operaatio Joulun Lapseen. Sen tehtävänä on osoittaa Jumalan rakkautta konkreettisella tavalla ja yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa kertoa heille ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta. https://joulunlapsi.fi

AIKATAULU

• Kenkälaatikkoaihioita ja ohjeita saa seurakunnan tilaisuuksista 10.10.–13.11.2018.
  • Pakkausjuhla lauantaina 10.11. klo 13–16 Lautamiehentie 9:ssä. Näe koskettava jouluevankeliumiesitys! Pakataan yhdessä joulupaketteja, joten tuo mukanasi lahjatavaroita. Tarjolla pientä naposteltavaa. Sopii kaikenikäisille!
  • Siunaussunnuntai 18.11.2018. Kenkälaatikoiden viimeinen palautuspäivä. Kenkälaatikot siunataan matkaan seurakunnan jumalanpalveluksessa.
  • Ohjeet lahjojen tekemiseen täällä: https://www.joulunlapsi.fi/pakkaa