Operaatio Joulun Lapsi -keräys, pakkausjuhla la 16.11.

Joulu on antamisen juhla ja kallein lahja on jo annettu meille Jeesuksessa Kristuksessa. Voimme siunata joululahjalla köyhyydessä eläviä lapsia Moldovassa ja Romaniassa osallistumalla Operaatio Joulun Lapseen. Sen tehtävänä on osoittaa Jumalan rakkautta konkreettisella tavalla ja yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa kertoa heille ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta. https://joulunlapsi.fi

AIKATAULU

• Kenkälaatikkoaihioita ja ohjeita saa seurakunnan jumalanpalveluksista 10.11.2019 asti.
  • Pakkausjuhla lauantaina 16.11. klo 13–16 Lautamiehentie 9:ssä. Pakataan yhdessä joulupaketteja, joten tuo mukanasi lahjatavaroita. Tarjolla pientä naposteltavaa. Sopii kaikenikäisille!
  • Kenkälaatikoiden viimeinen palautuspäivä su 3.12.
  • Ohjeet lahjojen tekemiseen täällä: https://www.joulunlapsi.fi/pakkaa

Israel-päivä: SYYSJUHLAT su 20.10. klo 13–17

Tervetuloa juutalaisten syysjuhlien teemojen äärelle! Syysjuhlat on annettu Raamatussa Israelin kansalle, mutta niiden välittämä sanoma on meille kaikille äärettömän rikas. Puhujavieraana on John Remes, juontamassa Jari Vahtera ja musiikista vastaa Alida ja Markku. Tilaisuudessa voit ostaa Helsingin juutalaisen koulun tekemiä kalentereita vuodelle 5780. Kahvio on maksullinen ja sen tuotto menee lähetystyölle. Tilaisuus on Lautamiehentie 9 B:ssä.

Klo 13–14 Raamattutunti

Kahvio ja tuotemyynti

Klo 15–17 Jumalanpalvelus

Tervetuloa!

Vantaa rukoilee la 7.9. Minttukirkossa klo 13–17

Vantaa rukoilee lauantaina 7.9. klo 13–17
Vantaa rukoilee -tapahtumassa pastori Annamari Brandão johdattaa pohtimaan, voimmeko löytää ilon ja innon rukoukseen ja paastoon. Entä voimmeko vaikuttaa kaupunkimme ja kansamme tilanteeseen, jos rukoilemme ja paastoamme? Saamme myös ohjeita paaston käytännön toteutukseen sekä kuulemme Brasiliassa tapahtuneesta hengellisen tilanteen muutoksesta.

Saamme tapahtumassa myös siunata Veera ja Daniel Hugia, jotka kertovat Vantaan Kivistössä aloittamastaan seurakunnan istutustyöstä.
Osoite: Vantaan Minttukirkko, Minttutie 20 (Tikkurila).

Pyhäkoulu alkaa 8.9.

Pyhäkoulu pidetään ensimmäisen kerran su 8.9. ja siitä eteenpäin joka toinen sunnuntai. Syyskauden päivämäärät ovat: 8.9., 22.9., 6.10., 20.10., 3.11., 17.11., 1.12., 15.12.

Tervetuloa!

Kesäaikatauluja

Kaikki tilaisuudet ovat Lautamiehentiellä kesällä ajalla 3.6.–11.8. Aamurukouskokoukset ovat kesätauolla juhannuksesta heinäkuun loppuun saakka. Pastori Jari Vahteran kesäloma on 24.6.–28.7. Tuolloin ei ole pastoripäivystystä.

Pääsiäisjuhlat Pointissa 20.–21.4.

Neljä kokousta, joissa puhujana Ilpo Jokimäki, juontajana Jari Vahtera ja musiikissa Taivastie. Kokoukset lauantaina klo 15 ja 17 sekä sunnuntaina klo 13 ja 15.

Pitkäperjantaina nautimme ehtoollista Lautamiehentiellä klo 18.

Tervetuloa tilaisuuksiin!