Ajankohtaista

Vantaan kotikirkko-yhdistyksen hallituksen tiedote 26.3.2020

Rauhan tervehdys teille kaikille!

Seurakuntana, elämme nyt erilaista ja haastavaa aikaa. Suomen hallituksen antamien kehotusten mukaisesti, kaikki tilaisuutemme ovat olleet nyt tauolla ja yhteyttä on pidetty yllä teknologian suomin keinoin. Vaikka fyysisesti emme olekaan voineet kokoontua yhteen, on seurakunnan elämä jatkunut ja olemme kantaneet toisiamme ennen kaikkea rukouksin, Kaikkivaltiaan Jumalan tietoon. Ollaan jatkossakin rohkeasti Jumalan läsnäolossa ja pidetään yhteyttä yllä toisiimme, jotta kenenkään ei tarvitsisi kokea yksinäisyyttä tässä tilanteessa.

Koska tässä tilanteessa, olemme joutuneet keskeyttämään tilaisuuksien pitämisen, on se aiheuttanut seurakunnallemme myös taloudellisen haasteen. Normaalisti olemme saaneet antaa oman vapaaehtoisen uhrilahjamme Jumalalle tilaisuuksissamme, mutta tässä tilanteessa se ei ole mahdollista. Samaan aikaan seurakunnan kulut kuitenkin jatkuvat normaalisti. Vaikka meidän ei tarvitse maksaa vuokraa Pointin tiloista, niin Lautamiehentien vuokra ja muut seurakunnan kulut ovat edelleen kannettavanamme. Myös henkilöstökulut jatkuvat normaaliin tapaansa. Hallituksena tahdomme nyt muistuttaa ja rohkaista meitä jokaista, ottamaan uskon askeleita myös pitääksemme yhteisesti huolta seurakuntamme taloudesta. Seurakunnan tilitiedot ja muut tiedot voit löytää myös seurakuntamme nettisivujen yhteystietosivulta www.vantaankotikirkko.fi/yhteystiedot

Vantaan kotikirkon tilitiedot:
FI63 1400 3000 1119 53
BIC: NDEAFIHH
Viitteet: Yleinen seurakuntatyö 4569

Käytäthän viitettä!
 
Turvaudumme kaikessa Jumalaan ja tiedämme, että elämämme on Hänen hyvissä käsissään.
Toivotamme teille runsasta Jumalan siunausta.
 
Raimo Leppälä (hallituksen pj.) ja Jani Alanko (seurakunnan pastori)

 

”Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin: »Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.»” Ps.91

Vantaan kotikirkko-yhdistyksen hallituksen tiedote 25.3.2020

Yhdistyksen vuosikokous

Koronavirus pandemian ja Suomen hallituksen antamien määräysten johdosta, 31.03.2020 pidettäväksi tarkoitettu yhdistyksen vuosikokous on siiretty myöhempään ajankohtaan. Yhdistyksen hallitus tiedottaa uudesta ajankohdasta myöhemmässä vaiheessa.

Siunaavin terveisin Vantaan kotikirkko-yhdistyksen hallitus!

 

Vanhimmiston tiedote 16.3.2020

Vanhimmiston tiedote 16.3.2020

Vanhimmiston tiedote 16.3.2020

Uusien tietojen valossa, olemme vanhimmistona päättäneet laittaa viikollakin tapahtuvat tilaisuudet tauolle 13.4. saakka. Tulemme kuitenkin arvioimaan tilannetta maaliskuun lopulla ja informoimaan seurakuntaa mahdollisista muutoksista. Näin tahdomme vanhimmistona ennen kaikkea varjella meidän seurakuntalaisiamme sairastumiselta ja osaltamme ehkäistä epidemian leviämistä. Haluamme myös kunnioittaa esivallan antamaa ohjeistusta. Pastorimme Jani on kuitenkin tavoitettavissa normaaliin tapaan; puhelimitse, WhatsAppissa ja Skypessä.

Tässä tilanteessa rohkaisemme kaikkia meidän seurakuntamme jäseniä rukoilemaan Suomen puolesta ja seurakunnan jäsenten puolesta. Tahdomme myös rohkaista meitä kaikkia siitä, että Jeesus on edelleen kaiken yläpuolella ja seurakunta on Hänen suojeluksensa alla;

Jumala on alistanut kaiken hänen valtaansa ja asettanut hänet kaiken yläpuolelle seurakuntansa pääksi. Seurakunta on Kristuksen ruumis ja hänen täyteytensä, hänen, joka kaiken kaikessa täyttää. Ef. 1:22—23

Vaikka jäämme nyt tauolle tilaisuuksien osalta, voimme kokea edelleen yhteyttä toisiimme muilla tavoin. Ollaan rohkeasti yhteydessä toisiimme esimerkiksi puhelimen välityksellä. Jos tiedossa on niitä, jotka eivät ole sosiaalisen median tai WhatsApp ryhmämme jäseniä, niin pidetään myös heihin yhteyttä.

Tällaisenakin aikana voimme katsoa rohkeasti tulevaisuuteen, luottaen Kaikkivaltiaan Jumalan apuun. Meidän tulee kantaa kuitenkin myös oma vastuumme ja huomioida seurakuntamme taloudellinen tilanne. Vaikka toiminta on tauolla, juoksevat kulut normaaliin tapaan. Rohkaisemme jokaista meistä kantamaan seurakuntaa myös taloudellisella tuella. Ohessa seurakunnan tilinumero ja viite, jolla voitte antaa rahalahjanne seurakunnan kulujen kattamiseen.

FI63 1400 3000 1119 53 / BIC: NDEAFIHH

Viitteet: 4569

Lopuksi vielä, meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen sanat tähän tilanteeseen;

”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani – sen minä annan teille. En minä anna teille niin kuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko levoton älköönkä pelätkö” Joh. 14:27

Pastorinne Jani.

Vanhimmiston tiedote 16.3.2020

Vanhimmiston tiedote 13.3.2020

Vantaan kotikirkon vanhimmisto tiedottaa!

Olemme vanhimmistona päättäneet reagoida Korona-virus pandemian aiheuttamaan tilanteeseen ja haluamme noudattaa Suomen hallituksen sekä THL:n esittämää ohjeistusta yleisötilaisuuksien osalta. Maaliskuun jäljellä olevat sunnuntain jumalanpalvelukset perutaan ja tilannetta arvioidaan uudelleen kuun lopulla. Haluamme näin osaltamme olla ennaltaehkäisemässä koronaviruksen räjähdysmäistä leviämistä ja osoittamassa lähimmäisen rakkautta, suojellen seurakuntamme riskiryhmään kuuluvia jäseniä.

Aamurukoukset ja tiistain sanan ja rukouksen illat jatkuvat normaaliin tapaan Lautamiehentie 9:ssä ja tiistain tilaisuus pyritään myös lähettämään suorana facebook-livelähetyksenä. Kaikkia tilaisuuksiin osallistujia kehotetaan arvioimaan oma terveydentilansa ennen kokoukseen tulemista, huolehtimaan riittävästä hygieniasta ja välttämään kättelyä.

Vaikka tilanne saattaa tuntua pelottavalta ja tilanne aiheuttaa epävarmuutta tulevaisuudesta, me voimme kuitenkin turvautua Kaikkivaltiaan Jumalan huolenpitoon ja yhdestä sydämestä nostaa rukouksemme seurakuntana, koko suomen ja seurakunnan puolesta.

Älkää olko mistään huolissanne, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukoillen ja anoen kiitoksen kanssa Jumalan tietoon, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa. Fil. 4:6—7

Teitä kaikkia rakkaudella siunaten

vanhimmisto

Operaatio Joulun Lapsi -keräys, pakkausjuhla la 16.11.

Joulu on antamisen juhla ja kallein lahja on jo annettu meille Jeesuksessa Kristuksessa. Voimme siunata joululahjalla köyhyydessä eläviä lapsia Moldovassa ja Romaniassa osallistumalla Operaatio Joulun Lapseen. Sen tehtävänä on osoittaa Jumalan rakkautta konkreettisella tavalla ja yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa kertoa heille ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta. https://joulunlapsi.fi

AIKATAULU

  • Kenkälaatikkoaihioita ja ohjeita saa seurakunnan jumalanpalveluksista 10.11.2019 asti.
  • Pakkausjuhla lauantaina 16.11. klo 13–16 Lautamiehentie 9:ssä. Pakataan yhdessä joulupaketteja, joten tuo mukanasi lahjatavaroita. Tarjolla pientä naposteltavaa. Sopii kaikenikäisille!
  • Kenkälaatikoiden viimeinen palautuspäivä su 3.12.
  • Ohjeet lahjojen tekemiseen täällä: https://www.joulunlapsi.fi/pakkaa

Israel-päivä: SYYSJUHLAT su 20.10. klo 13–17

Tervetuloa juutalaisten syysjuhlien teemojen äärelle! Syysjuhlat on annettu Raamatussa Israelin kansalle, mutta niiden välittämä sanoma on meille kaikille äärettömän rikas. Puhujavieraana on John Remes, juontamassa Jari Vahtera ja musiikista vastaa Alida ja Markku. Tilaisuudessa voit ostaa Helsingin juutalaisen koulun tekemiä kalentereita vuodelle 5780. Kahvio on maksullinen ja sen tuotto menee lähetystyölle. Tilaisuus on Lautamiehentie 9 B:ssä.

Klo 13–14 Raamattutunti

Kahvio ja tuotemyynti

Klo 15–17 Jumalanpalvelus

Tervetuloa!

 

Vantaa rukoilee la 7.9. Minttukirkossa klo 13–17

Vantaa rukoilee lauantaina 7.9. klo 13–17
Vantaa rukoilee -tapahtumassa pastori Annamari Brandão johdattaa pohtimaan, voimmeko löytää ilon ja innon rukoukseen ja paastoon. Entä voimmeko vaikuttaa kaupunkimme ja kansamme tilanteeseen, jos rukoilemme ja paastoamme? Saamme myös ohjeita paaston käytännön toteutukseen sekä kuulemme Brasiliassa tapahtuneesta hengellisen tilanteen muutoksesta.
 
Saamme tapahtumassa myös siunata Veera ja Daniel Hugia, jotka kertovat Vantaan Kivistössä aloittamastaan seurakunnan istutustyöstä.
Osoite: Vantaan Minttukirkko, Minttutie 20 (Tikkurila).

Pyhäkoulu alkaa 8.9.

Pyhäkoulu pidetään ensimmäisen kerran su 8.9. ja siitä eteenpäin joka toinen sunnuntai. Syyskauden päivämäärät ovat: 8.9., 22.9., 6.10., 20.10., 3.11., 17.11., 1.12., 15.12.

Tervetuloa!