Viikoittaiset tilaisuudet

Tilaisuutemme ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalvelus

Pidämme sunnuntaisin klo 15 jumalanpalveluksen Pointin ruokalassa, Pakkalan oppimis- ja informaatiotalossa, Hagelstamintie 1.

Vietämme ehtoollista joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai ja kolmas tiistai. Meillä on käytössämme ehtoollisvieraanvaraisuus, eli jokainen, jolla on henkilökohtainen usko Jeesukseen Kristukseen, on tervetullut ehtoolliselle.

Sanan ja rukouksen ilta

Tiistaisin klo 18 kokoonnumme Lautamiehentie 9:ssä sijaitsevaan kerhotilaan Raamatun ja rukouksen merkeissä. Kerran kuussa on seurakuntailta, jossa kerrotaan ajankohtaista seurakuntaan liittyvää asiaa. Vietämme ehtoollista aina kuukauden kolmas tiistai.

KATSO TÄSTÄ TULEVAT TILAISUUDET

Lähetystyö

Kannatamme kuukausittain Jerusalemissa asuvaa Victor ja Julia Blumin perhettä sekä Harri Krögeriä, joka toimii juutalaistyössä Euroopassa ja Israelissa. Järjestämme kerran kuussa Israel-foorum-illan, jossa pidetään esillä työtä, rakennutaan Raamatun ja rukouksen äärellä, lauletaan ja ylistetään sekä kerätään rahalahja Israel-työhön. Illoissa huomioidaan juutalaisen kalenterin juhlia ja tapahtumia.

Teemme säännöllisesti aktiomatkoja eri kohteisiin.

Lapsi- ja nuorisotyö

Pyhäkoulu

Sunnuntain jumalanpalvelusten yhteydessä pidämme pyhäkoulua klo 15.30–16.30 välisenä aikana. Ikäsuositus on 3 vuodesta ylöspäin.

Lapsityössä pyritään huomioimaan eri ikäisten lasten hengelliset tarpeet. Pyhiksessä puhutaan Jumalasta ja Raamatun kertomuksista ja opetuksista askartelun, piirtämisen ja joskus musiikinkin merkeissä. Hengelliset asiat tuodaan lapsille turvallisuutta ja luottamusta luovalla tavalla. Päämäärä on, että lapsi saisi pyhäkoulusta eväitä ja opastusta oman jumalasuhteensa luomiseen ja ylläpitämiseen.

Lapsityön vastuuhenkilö on Angelica Lindberg, puh. 045 111 5034.

Nuorten aikuisten illat

Nuorten aikuisten illat starttasivat kevätkaudella 2018. Ne ovat leppoisan yhdessäolon iltoja, joissa luetaan Sanaa ja rukoillaan yhdessä. Tarjolla on myös pientä syötävää. Seuraa ilmoittelua!