Toiminta

Viikoittaiset tilaisuudet

 

Tilaisuutemme ovat kaikille avoimia.

 

Jumalanpalvelus

Pidämme sunnuntaisin klo 12 jumalanpalveluksen Pointin ruokalassa, Pakkalan oppimis- ja informaatiotalossa, Hagelstamintie 1.

Vietämme ehtoollista joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai ja kolmas tiistai. Meillä on käytössämme ehtoollisvieraanvaraisuus, eli jokainen, jolla on henkilökohtainen usko Jeesukseen Kristukseen, on tervetullut ehtoolliselle.

 

Sanan ja rukouksen ilta

Tiistaisin klo 18 kokoonnumme Lautamiehentie 9:ssä sijaitsevaan kerhotilaan Raamatun ja rukouksen merkeissä. Kerran kuussa on seurakuntailta, jossa kerrotaan ajankohtaista seurakuntaan liittyvää asiaa. Vietämme ehtoollista aina kuukauden kolmas tiistai.

 

Aamurukoushetki

Kokoonnumme keskiviikko ja torstai aamuisin Lautamiehentiellä klo 09 alkaen. Perjantaisin aamurukoushetket nettilähetyksinä YouTube-kanavallamme. Tervetuloa mukaan aloittamaan päivä rukouksella ja Jumalansanalla.

 

KATSO TÄSTÄ TULEVAT TILAISUUDET

Lähetystyö

 

Kannatamme kuukausittain Jerusalemissa asuvaa Victor ja Julia Blumin perhettä sekä Harri Krögeriä, joka toimii juutalaistyössä Euroopassa ja Israelissa. Järjestämme kerran kuussa Israel-foorum-illan, jossa pidetään esillä työtä, rakennutaan Raamatun ja rukouksen äärellä, lauletaan ja ylistetään sekä kerätään rahalahja Israel-työhön. Illoissa huomioidaan juutalaisen kalenterin juhlia ja tapahtumia.

Tuemme Bulgariassa romanien parissa tehtävää lähetystyötä.

Teemme säännöllisesti aktiomatkoja eri kohteisiin.